Neem contact op

08 mei 2018

Is het stem gestuurd winkelen in opmars zoals de ABN zegt?

Deze week dacht ik heel even dat de banken eindelijk tot verstand waren gekomen na het bericht van ING dat Amazon nauwelijks een bedreiging vormt voor het Nederlandse supermarktlandschap tot ik dit bericht las van ABN…… willen alle mensen die heel actief SIRI gebruiken mij een bericht sturen en mij uitleggen hoe SIRI verstaanbaar een mail kan voorlezen…….

Volgens de ABN Amro bank lijkt het gebruik van stemassistenten, zoals Apple’s Siri, Google’s Assistans en Alexa van Amazon, naar Nederland over te waaien. Abn Amro verwacht dat stemgestuurd winkelen groot zal worden in Nederland. Volgens Abn zijn steeds meer consumenten bereid om producten stemgestuurd te kopen. Nu is al 1 op de 10 consumenten daartoe bereid. Naar verwachting is dit 18 procent in 2021. Lees hier het hele bericht over activated shopping!