Neem contact op

09 mei 2022

SuperVastgoed begeleidt verkoop commerciële units onder transformatieproject High Park te Arnhem

Namens Borghese Real Estate heeft SuperVastgoed makelaardij B.V. de commerciële units onder transformatieproject High Park in Arnhem verkocht aan Annexum, aanbieder van vastgoedfondsen voor particulieren.

Het transformatieproject High Park betreft een grootschalige gebiedstransformatie van het 60.000 m² tellende voormalige PostGiro-kantoor naar een multifunctioneel gebied. High Park bestaat uit 281 hoogwaardige appartementen, 153 appartementen voor young professionals en diverse commerciële units gelegen aan de Velperweg. Het geheel vormt het grootste gasloze transformatieproject van Nederland.

De commerciële units hebben een totale omvang van circa 3.500 m² BVO, aangevuld met 149 parkeerplaatsen. Met haar recent geopende winkel is Albert Heijn de grootste huurder. Naast Albert Heijn bevindt zich in de plint een Gall & Gall en een binnenkort te openen Boutique Gym.

Borghese Real Estate werd tijdens de verkoop geadviseerd door CMS (juridisch) en SuperVastgoed makelaardij B.V. (commercieel). Koper Annexum werd bijgestaan door Van Doorne (juridisch) en PWC (fiscaal).