Neem contact op

Vacature Junior Medewerker Real Estate

SuperVastgoed is een landelijk opererend commercieel vastgoed kantoor, gespecialiseerd in supermarkten en boodschappencentra.

Supermarkten zijn een belangrijke motor in de Nederlandse detailhandel. De supermarktbranche is een verdringingsmarkt met een grote dynamiek, waarbij lokaal het verschil wordt bepaald tussen goede, mindere en slechte locaties. De waarde van het vastgoed volgt dezelfde trend: goede panden zijn nog steeds duur, maar de slechtste panden staan leeg. De breedte van de beleggingsmarkt in supermarktpanden is de afgelopen jaren dan ook sterk toegenomen. Gedegen marktkennis; over omzetten, huren en beleggingstransacties, is de basis van onze adviezen en wij investeren dan ook veel in onderzoek en onze database. Samen met onze kennis en ervaring kunnen wij helpen bij het maken van de juiste investeringskeuze om deze kansen om te zetten in langjarig rendement.

SuperVastgoed makelaardij b.v. adviseert internationaal opererende vastgoedfondsen, Nederlandse (beursgenoteerde) vastgoedfondsen, supermarktfondsen, grote en kleine particuliere beleggers/family offices en projectontwikkelaars. Onze focus ligt op de begeleiding van aan- en verkoop van beleggingspanden maar daarnaast begeleiden wij ook de verhuur van supermarkten, adviseren over (her)ontwikkelingen en begeleiden wij huurprijsprocedures namens eigenaren.

De dienstverlening van SuperVastgoed makelaardij bestaat uit: Capital Markets (Beleggingen), Leasing (Verhuur), Huurprijsherziening en Consultancy (Markt- en beleggingsanalyses).

SuperVastgoed groeit! Wij zijn daarom op zoek naar twee enthousiaste kandidaten voor de rol van Junior Medewerker Real Estate.

Als Junior Medewerker Real Estate ben je een belangrijke schakel binnen het SuperVastgoed team:

  • Je ondersteunt bij het opstellen van marktanalyses, objectanalyses, aan- en verkoopanalyses en waarderingsanalyses en bezoekt zo nodig de marktgebieden;
  • Je zorgt voor verdere uitbouw van onze database en rapporteert over ontwikkelingen;
  • Je ondersteunt bij procedures in huurprijsherziening (huurprijstoetsing 7:303 ev);
  • Je ondersteunt bij due diligence trajecten van aan- en verkooptransacties;
  • Je volgt marktontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar kansen;

Wat vragen wij van jou?

Jouw grondige en zorgvuldige analyses vormen mede de basis van onze dienstverlening. Om deze baan tot een succes te maken ben je van nature kritisch en secuur. Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden. Een goede kennis van Office spreekt voor zich. Kennis van GIS-software is een pré. Je hebt een afgeronde relevante universitaire opleiding, 0-1 jaar werkervaring en affiniteit met winkelvastgoed, supermarkten en consumentenstromen. Je bent leergierig, resultaatgericht, ambitieus, in staat om zeer nauwkeurig te werken en bereid jezelf in de volle breedte van de commerciële makelaardij te ontwikkelen op technisch, commercieel en juridisch vlak.

Wij bieden je een mooie start van een carrière in winkelvastgoed! Wil je graag veel vrijheid en werken in een klein team van zeer betrokken commerciële professionals in een inspirerende omgeving op een toplocatie in Amsterdam? Dan verwelkomen wij je graag. Je krijgt bij ons volop mogelijkheden om verder te groeien en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld naar de functie Real Estate Advisor.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via marieke@supervastgoed.nl of 06 – 11 39 99 84.

Adres
Jan van Goyenkade 10
1075 HP Amsterdam
Neem contact met ons op
T 020 – 428 44 32
E info@supervastgoed.nl