Neem contact op

Vacature Werkstudent (8-24 uur per week)

SuperVastgoed is een landelijk opererend commercieel vastgoed kantoor, gespecialiseerd in supermarkten en boodschappencentra.

Supermarkten zijn een belangrijke motor in de Nederlandse detailhandel. De supermarktbranche is een verdringingsmarkt met een grote dynamiek, waarbij lokaal het verschil wordt bepaald tussen goede, mindere en slechte locaties. De waarde van het vastgoed volgt dezelfde trend: goede panden zijn nog steeds duur, maar de slechtste panden staan leeg. De breedte van de beleggingsmarkt in supermarktpanden is de afgelopen jaren dan ook sterk toegenomen. Gedegen marktkennis, met name op het vlak van omzetten, is dan ook van essentieel belang bij het maken van de juiste investeringskeuze om deze kansen om te zetten in langjarig rendement.

SuperVastgoed makelaardij b.v. adviseert internationaal opererende vastgoedfondsen, Nederlandse (beursgenoteerde) vastgoedfondsen, supermarktfondsen, grote particuliere beleggers/family offices en projectontwikkelaars. Wij adviseren over de waarde van een supermarktpand door vanuit de omzet te benaderen hoe waarde toegevoegd kan worden, bij de initiële verhuur of heronderhandeling over de huurvoorwaarden en natuurlijk bij de aan- en verkoop van het supermarktpand.

De dienstverlenining van SuperVastgoed makelaardij bestaat uit: Capital Markets (Beleggingen), Leasing (Verhuur), Huurprijsherzieningen en Consultancy (Markt- en beleggingsanalyses).

SuperVastgoed groeit! Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde werkstudent.

Als werkstudent lever je een belangrijke bijdrage aan verschillende afdelingen:

  • Je zorgt voor opbouw en uitbouw van de databases;
  • Je volgt marktontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar kansen;
  • Je assisteert bij het opstellen van marktanalyses, objectanalyses, aan- en verkoopanalyses en waarderingsanalyses;
  • Je assisteert bij due diligence trajecten van aan- en verkooptransacties;
  • Diverse administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

Jouw grondige en zorgvuldige analyses vormen mede de basis van onze dienstverlening.  Om deze (bij)baan tot een succes te maken ben je van nature kritisch en secuur. Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden.  Een goede kennis van Office spreekt voor zich. Kennis van GIS-software is een pré. Je volgt een relevante universitaire (master)opleiding en hebt affiniteit met winkelvastgoed, supermarkten en consumentenstromen.

Wat bieden wij jou?

Een leuke en flexibele bijbaan in een klein team van betrokken professionals op een toplocatie in Amsterdam. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop mogelijkheden om verder te groeien en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld naar de functie Junior Real Estate Analyst.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Mail je motivatie, CV en lijst met afgeronde vakken naar marieke@supervastgoed.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Statema op telefoonnummer 06 – 11 39 99 84.

Adres
Jan van Goyenkade 10
1075 HP Amsterdam
Neem contact met ons op
T 020 – 428 44 32
E info@supervastgoed.nl