Neem contact op

18 jul 2018

Annexum breidt Supermarkt Fonds Nederland uit met supermarktportefeuille

 

Vastgoedbeleggingsmaatschappij Annexum heeft een unieke supermarktportefeuille verworven van verkopende partij Accres Real Estate. De portefeuille omvat 5 supermarkten, dagwinkels en enkele woningen gelegen in Amersfoort, Den Haag, Gouda, Hollandscheveld en Rotterdam.

Aankoop Supermarktportefeuille

Huurders zijn onder meer supermarktketens Albert Heijn, Dirk, Jumbo en Plus. De totale verhuurde vloeroppervlakte bedraagt circa 10.000 m2. De panden worden onderdeel van het Supermarkt Fonds Nederland, dat wordt beheerd door Annexum. Met deze aankoop is het Supermarkt Fonds Nederland uitgegroeid tot een fonds met 26 supermarktpanden, verspreid over heel Nederland. Later dit jaar wordt een emissie voor dit fonds verwacht.

 

Annexum is in deze transactie bijgestaan door Loyens & Loeff en SuperVastgoed.

https://www.annexum.nl/nl/Nieuws/2017/Annexum-breidt-Supermarkt-Fonds-Nederland-uit-met-supermarktportefeuille.html?utm_source=Nieuws&utm_medium=Nieuwsbrief&utm_campaign=Annexum-breidt-Supermarkt-Fonds-Nederland-uit-met-supermarktportefeuille-Nieuwsbrief&utm_term=18072018