Neem contact op

Verhuur

De huur bepaalt de korte-termijn-inkomsten voor de eigenaar van het supermarktvastgoed. Daarnaast is het een belangrijk deel van de exploitatiekosten voor de supermarktonderneming, en bepalend voor zijn bereidheid met je in zee te gaan en te blijven. De uitdaging bij elke huurbemiddeling is om de juiste balans tussen iedereen zijn belangen te vinden zodat beide partijen een goede positie krijgen.

Adviseren

Als belegger wilt u maximaal rendement. Uw huurder wil acceptabele huurlasten. Die balans optimaliseren is werk voor specialisten. SuperVastgoed kent actuele trends en ontwikkelingen. In combinatie met een uitgebreide database adviseren we u op maat over huurprijzen die marktconform voor de huurder én rendabel voor u zijn.

Onderhandelen

Niet iedereen is gewend met het mes op tafel te onderhandelen. Voor SuperVastgoed is het dagelijks werk. We staan als onderhandelaar aan úw kant. We onderkennen úw belangen. En we funderen onze tactiek op goed onderzoek naar de locatie, de kracht van de hurende onderneming en de kansen voor beleggen in supermarkten. Relevante referentiehuren staven ons advies. Ook zijn we ervaren in het voeren van de huurprijsprocedure van artikel 7:303 BW.

Rapporteren

Wilt u meer inzicht in het beleggingslandschap van de locatie die u op het oog heeft? SuperVastgoed projecteert die visie in een helder rapport. Ook zijn we thuis in het analyseren van de toekomstbestendigheid van een locatie: welke ontwikkelingen bepalen de omzet van die supermarkt, en wat is de beste strategie op het gebied van verhuur en eventueel verkoop?