Neem contact op

07 sep 2018

Plus neemt plek Dirk over in Alblasserdam

Mooie acquisitie van Plus! SuperVastgoed begeleidde verhuurder bij deze transactie.

ALBLASSERDAM – Plus breidt haar winkelbestand uit met een nieuwe supermarkt in Alblasserdam. De supermarktketen neemt een vestiging over van Dirk.

Plus neemt plek Dirk over in Alblasserdam

Met het toekomstige vertrek van de Dirk van den Broek-supermarkt naar een nieuw pand in Alblasserdam, ontstaat er ruimte voor Plus om zich te vestigen in de Zuid-Hollandse plaats. De nieuwe Plus wordt een Briljant 2.0 supermarkt.

Spar en Jumbo

Hiermee voorziet Plus naar eigen zeggen in de wens van inwoners om een supermarkt te behouden voor de wijk. Na een Spar in Giethoorn en een voormalige Jumbo in Leek is dit de derde winkel die in korte tijd wordt toegevoegd aan de Plus-formule. De winkel opent medio 2019 haar deuren als Plus. Een exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Relatief veel ouderen

Edwin Linssen, directeur winkelorganisatie bij Plus: ‘De supermarkt vervult een centrale en ook sociale rol in de wijk. Naast dat wij veel toekomstperspectief in dit vestigingspunt zien, vinden wij het ook belangrijk dat deze rol vervuld blijft in een gebied waar relatief veel ouderen wonen. Wij kijken ernaar uit hier invulling aan te gaan geven.’

 

https://www.distrifood.nl/formules/nieuws/2018/09/plus-neemt-plek-dirk-over-in-alblasserdam-101118804