Neem contact op

24 sep 2018

Jumbo lanceert radiozender Jumbo Radio

VEGHEL – Jumbo begint met Jumbo Radio. Daarmee is de formule de eerste Nederlandse supermarktketen met een eigen radiozender.

Jumbo lanceert radiozender Jumbo Radio

Frits van Eerd zelf gaf maandag in Veghel het startsein voor de allereerste uitzending van Jumbo Radio. De programma’s zijn sinds maandagmiddag 15.30 uur te beluisteren in Jumbo Foodmarkt, op het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Jumbo in Veghel. ‘Jumbo wil van haar klanten échte fans maken. In onze winkels worden hun zintuigen voortdurend geprikkeld met smaak, geur en kleur. En vanaf nu dus ook met audio. Wij geloven in de kracht van radio. Lekkere muziek verhoogt de sfeer. Dat zorgt niet alleen voor een prettige werksfeer voor onze medewerkers, maar maakt óók het boodschappen doen nog leuker voor onze klanten’, aldus Van Eerd.

Volwaardig radiostation

Jumbo Radio gaat de komende maanden ook bij andere Jumbo-winkels in de lucht om uit te groeien tot een volwaardig radiostation: met eigen dj’s, volop muziek en live-uitzendingen die worden verzorgd vanuit een radiostudio in Veghel. Muziek is het belangrijkste ingrediënt van Jumbo Radio. Na een onderzoek onder ruim 1.800 medewerkers en klanten over de muziek die zij graag in de supermarkt zouden willen horen, is een selectie gemaakt. Deze nummers worden nu uitgezonden op Jumbo Radio.

Vrolijk, positief en een lekker tempo

De muziek op het radiostation van Jumbo is volgens de supermarktketen te betitelen als ‘vrolijk, positief en met een lekker tempo’. De muziek zal voortdurend worden  aangevuld en vernieuwd. De formule uit Veghel profileert zich de laatste tijd op verschillende vlakken. Zo werd onlangs de Jumbo-bloem geïntroduceerd door Van Eerd en is de formule inmiddels sponsor van verschillende atleten, waaronder Max Verstappen.

https://www.distrifood.nl/formules/nieuws/2018/09/jumbo-lanceert-radiozender-jumbo-radio-101119204