Neem contact op

24 sep 2018

Lidl test met zelfscannen

Waar Lidl in Frankrijk, Ierland en Engeland al langer met zelfscan kassa’s werkt, komt langzaam ook Nederland aan de beurt.
De Duitse discounter is een proef gestart in vier Nederlandse filialen met zelfscan kassa’s. Het is voor het eerst dat de super in ons land dergelijke technieken inzet.

De test vindt plaats in vier filialen in Amsterdam: Bijlmer, Buikslotermeerplein, Heymonyplein en Smaragdplein. ‘We zijn hiermee begonnen om de wachtrijen te verkorten en de klant meer afrekenopties te geven’, verklaart een woordvoerder aan Twinkle. In eerder genoemde landen waar de techniek al bekend is, blijkt dit succesvol. Lidl hoopt dat de zelfscan kassa’s in Nederland net zo aanslaan. Over een eventueel vervolg en uitrol is nog niets bekend.

 

https://twinklemagazine.nl/2018/09/lidl-zelfscan-kassa/index.xml