Neem contact op

10 jan 2019

Albert Heijn gaat warme maaltijden bezorgen


ZAANDAM – Albert Heijn start met de bereiding en bezorging van verse Allerhande-maaltijden. In eigen keuken kookt een team onder leiding van een chef-kok maaltijden met de Allerhande-signatuur.

Thuisbezorgd.nl en Deliveroo bezorgen de maaltijden binnen 30 minuten warm bij de klant. Met dit initiatief zet Albert Heijn een volgende stap in foodservice. Allerhande Kookt start in een groot deel van Amsterdam. Marit van Egmond, directeur commercie bij Albert Heijn: “We zien een toenemende behoefte bij onze klanten aan goede maaltijden zoals je die zelf ook zou maken, zonder dat je daarvoor de keuken in hoeft. Dat is precies wat we met Allerhande Kookt doen: de gerechten die je normaal zelf zou koken, maken wij nu voor je en staan binnen een half uur lekker warm op tafel.”

In Amsterdam West worden door het ‘Allerhande Kookt’-team verschillende verse maaltijen bereid. Van rendang met snijbonen en basmati rijst tot paddenstoelenrisotto en hutspot met knolselderij en chorizo. Stuk voor stuk gerechten uit de receptendatabase van Allerhande.

Bron: Levensmiddelenkrant