Neem contact op

30 okt 2019

Michelle Kerkstra van CBRE naar SuperVastgoed

Per 1 oktober is Michelle Kerkstra in dienst getreden bij SuperVastgoed Makelaardij als Real Estate Advisor. In deze functie zal Michelle zich richten op het adviseren van beleggers en projectontwikkelaars bij de aan- en verkoop van supermarktvastgoed.

Michelle was tot recent ruim viereneenhalf jaar in dienst bij CBRE, waar zij zich bezig hield met de aan- en verhuur van winkelvastgoed.

SuperVastgoed Makelaardij, in 2013 opgericht door ex-C1000-directeur Tjerk van Leusden en beleggingsmakelaar Marc Hiemstra, is een full-service makelaarskantoor gespecialiseerd in supermarktvastgoed en convenience-winkelcentra. De dienstverlening van SuperVastgoed Makelaardij bestaat uit: Capital Markets (Beleggingen), Leasing (Verhuur), Huurprijsherziening en Consultancy (Markt- en beleggingsanalyses). Recent is Wouter Kromkamp toegetreden als derde partner tot de onderneming.

Wouter Kromkamp: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Michelle Kerkstra. Hierdoor hebben we de capaciteit van ons Capital Markets-team verder uitgebreid om te kunnen beantwoorden aan de toenemende vraag naar beleggings- en transactieadvies op maat vanuit onze klanten. Het complete team van SuperVastgoed Makelaardij bestaat inmiddels uit negen personen”.