Neem contact op

30 jan 2020

SuperVastgoed had in 2019 een zeer succesvol jaar!

SuperVastgoed makelaardij heeft in 2019 in Nederland voor bijna € 160 miljoen aan beleggingstransacties begeleid. Dit is een toename van 48% ten opzichte van 2018. Naast deze beleggingstransacties begeleidde SuperVastgoed ook diverse eigenaren van supermarktvastgoed bij de verhuur van bijna 20.000 m² aan winkelruimte met een bijbehorende totale huurstroom van ruim €3,5 miljoen.

Een greep uit onze beleggingstransacties: winkelcentrum de Leim in Maastricht met daarin een Plus supermarkt, Hoogvliet met diverse andere winkels aan de Doctor H. Colijnlaan in Rijswijk en de Jumbo in Dedemsvaart. Daarnaast werd onder andere ook de verkoop van de Jumbo in Dedemsvaart door SuperVastgoed begeleid. Op het gebied van verhuur begeleidde SuperVastgoed ondermeer de verhuur van de Vomar aan de Achtergracht in Weesp en de invulling van de voormalige Hudson’s Bay in Groningen aan Jumbo. Daarnaast werden diverse 303-huurprijsherzieningen voor eigenaren van supermarktvastgoed begeleid en deed SuperVastgoed door heel Nederland verschillende marktanalyses voor beleggers.

SuperVastgoed is sinds 2013 actief in supermarktvastgoed en telt inmiddels 10 werknemers. Als boutique makelaarskantoor staan ze beleggers in heel Nederland ter zijde. Om in 2020 verder te kunnen groeien is SuperVastgoed daarom verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam.