Neem contact op

15 jun 2020

Synchroon en Hans Geveling Vastgoed tekenen overeenkomst verkoop winkels en parkeervoorziening Zevenbergen

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, en Hans Geveling Vastgoed tekenden 12 juni jl. de overeenkomst voor de verkoop van de commerciële ruimten met bijbehorende parkeerplaatsen aan de Markt in Zevenbergen. Het nieuwbouwprogramma bestaat uit circa 3.000 m2 winkels, 152 gebouwde parkeervoorzieningen en 21 koopwoningen. De woningen worden over enkele weken in verkoop gebracht. 

Recent hebben ook Detailresult en AS Watson de huurovereenkomst getekend voor een  DIRK supermarkt (1.900 m2) en een Kruidvat drogisterij (400 m2). Tezamen is daarmee circa 75% van het winkeloppervlak verhuurd. 

Synchroon werd bij de verhuur van de DIRK supermarkt en de AS Watson-unit alsmede bij de verkooptransactie van de winkelbelegging bijgestaan door SuperVastgoed Makelaardij. De verhuur van de nog te verhuren commerciële units is in handen van Q Retail.

Het nieuwbouwproject is onderdeel van een grootschaligere transformatie van het centrum van Zevenbergen. De aanleiding voor deze ontwikkeling heeft te maken met het water dat terugkeert in de haven omdat de Roode Vaart in de toekomst een belangrijke rol gaat spelen in de zoetwatervoorziening voor de regio. Wanneer het water terugkeert, krijgt het historische centrum zijn oude charme terug.

Hazenberg, eveneens een dochteronderneming van TBI Holdings, start conform planning, half juli 2020 met de bouw. Het nieuwbouwproject wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021 opgeleverd. 

Kijk voor meer informatie op www.centrumplanzevenbergen.nl