Neem contact op

05 jan 2021

SuperVastgoed begeleidt verkoop winkelcentrum Marktpassage te Druten

Namens een particuliere belegger heeft SuperVastgoed winkelcentrum Marktpassage te Druten per 18 december 2020 verkocht. Het winkelcentrum heeft een totale omvang van 3.734 m² BVO en is gelegen in het centrum van Druten. Het boodschappencentrum is nagenoeg volledig verhuurd aan o.a. Jumbo, Aldi, Shoeby en Pearle Opticiens. Beide supermarkten zijn in het afgelopen kwartaal volledig geremodeld en Aldi is tevens uitgebreid. Het winkelcentrum is verkocht aan een particuliere belegger en deze werd begeleid door Lex & Co winkelvastgoed. Wij feliciteren verkoper en koper met deze mooie transactie en danken partijen voor de prettige samenwerking!

 

Adres
Jan van Goyenkade 10
1075 HP Amsterdam
Neem contact met ons op
T 020 – 428 44 32
E info@supervastgoed.nl