Neem contact op

15 feb 2021

SuperVastgoed begeleidt verkoop Winkelcentrum Walnootgaarde te Nieuwegein

Namens een particuliere belegger heeft SuperVastgoed winkelcentrum Walnootgaarde te Nieuwegein per 1 februari 2021 verkocht.

Het winkelcentrum heeft een totale omvang van ruim 2.100 m² BVO en is gelegen aan de westzijde van Nieuwegein in de wijk Batau-Zuid. Jumbo is de belangrijkste huurder in het winkelcentrum met daarnaast vestigingen van een fietsenspeciaalzaak, kapper en een aantal horeca-partijen.

Het winkelcentrum is verkocht aan Blauwdruk Investeringen. De nieuwe eigenaar heeft een renovatie- en herindelingsplan uitgewerkt waardoor de Jumbo en het aantal parkeerplaatsen voor bezoekers wordt vergroot. Door deze goede transformatie wordt de toekomstbestendigheid van het centrum gegarandeerd.

Adres
Jan van Goyenkade 10
1075 HP Amsterdam
Neem contact met ons op
T 020 – 428 44 32
E info@supervastgoed.nl