Neem contact op

15 feb 2021

SuperVastgoed begeleidt verkoop Winkelcentrum Walnootgaarde te Nieuwegein

Namens een particuliere belegger heeft SuperVastgoed winkelcentrum Walnootgaarde te Nieuwegein per 1 februari 2021 verkocht.

Het winkelcentrum heeft een totale omvang van ruim 2.100 m² BVO en is gelegen aan de westzijde van Nieuwegein in de wijk Batau-Zuid. Jumbo is de belangrijkste huurder in het winkelcentrum met daarnaast vestigingen van een fietsenspeciaalzaak, kapper en een aantal horeca-partijen.

Het winkelcentrum is verkocht aan Blauwdruk Investeringen. De nieuwe eigenaar heeft een renovatie- en herindelingsplan uitgewerkt waardoor de Jumbo en het aantal parkeerplaatsen voor bezoekers wordt vergroot. Door deze goede transformatie wordt de toekomstbestendigheid van het centrum gegarandeerd.