Neem contact op

23 mei 2021

SuperVastgoed adviseert a.s.r. real estate bij verhuur aan Jumbo in Winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten

Jumbo zal een nieuwe supermarkt openen van ruim 1.500 m2 in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten. Met de toevoeging van Jumbo naast AH en Lidl biedt winkelcentrum Vleuterweide een divers supermarktaanbod en versterkt daarmee haar positie als winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De winkel zal door een franchisenemer van Jumbo worden geëxploiteerd. De opening van de supermarkt is medio juli gepland. 

a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst met Jumbo. Om de supermarkt te kunnen realiseren worden vier retail-units aan de Burchtwal 15-25 samengevoegd tot één ruimte.

Edwin van de Woestijne, fund director ASR Dutch Prime Retail Fund: “Met de komst van de nieuwe Jumbo supermarkt is het aanbod dagelijkse boodschappen verder versterkt en is winkelcentrum Vleuterweide nog toekomstbestendiger. Een mooie aanvulling waar het hele team het afgelopen jaar hard aan gewerkt heeft.”

Frank Verkuijlen van Colliers is door a.s.r. real estate aangesteld voor het projectmanagement. Tjerk van Leusden van SuperVastgoed adviseerde a.s.r. real estate bij het tot stand komen van deze transactie.