Neem contact op

27 jul 2021

SuperVastgoed begeleidt aankoop supermarkt en naastgelegen winkels in Winkelcentrum Delflandplein Amsterdam

SuperVastgoed heeft Annexum begeleidt bij de aankoop van de Lidl-supermarkt inclusief enkele naastgelegen winkels in Winkelcentrum Delflandplein te Amsterdam. De winkels hebben een totale omvang van circa 2.500 m² BVO.

Het winkelcentrum Delflandplein is gelegen in Amsterdam Nieuw-West (Slotervaart). Naast Lidl met haar nieuwste winkelformule als grootste huurder behoren ook Kruidvat, New York Pizza, Soul Kitchen en Primera tot de huurders.

Het gebied rondom de supermarkt is enorm in ontwikkeling en de marktdichtheid van het verzorgingsgebied zal verder toenemen. Naast de toevoeging van woningen is de gemeente Amsterdam voornemens de openbare ruimte te herinrichten waarbij ook het plein, dat voor het complex ligt, wordt gerenoveerd.

Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM, juridisch adviseur Van Doorne en aankoopmakelaar Supervastgoed. Wij feliciteren verkoper en koper met deze mooie transactie en bedanken hen voor de prettige samenwerking.