Neem contact op

08 feb 2022

Meerdere successen voor SuperVastgoed in 2021

SuperVastgoed makelaardij kijkt terug op een geslaagd 2021. Ondanks de onzekerheden veroorzaakt door de Corona pandemie heeft SuperVastgoed ook in 2021 een aantal mooie transacties mogen begeleiden. De werkzaamheden van SuperVastgoed bestonden onder andere uit:

 • Het begeleiden van beleggingstransacties
 • Het begeleiden van huurtransacties
 • Ondersteuning en advies met betrekking tot 303-huurprijsherzieningen
 • Onderzoeken naar kwaliteit, omzet- en huurmogelijkheden door middel van marktonderzoeken
 • Ondersteuning bij acquisitie van on-demand bezorgbedrijf Gorillas.

Beleggingstransacties
In totaal heeft SuperVastgoed circa € 210 miljoen aan beleggingsvolume mogen begeleiden. Enkele afgeronde beleggingstransacties zijn:

 • De verkoop van winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk (Aldi en Boni)
 • De verkoop van winkelcentrum Delflandplein in Amsterdam (Lidl)
 • De aankoop van winkelcentrum Palenstein in Zoetermeer (Aldi en Dirk)
 • De verkoop van de Albert Heijn supermarkt aan het Haringvlietplein in Zierikzee
 • De verkoop van de Albert Heijn supermarkt aan het Bonnikeplein in Noordwijk
 • De verkoop van de Jan Linders aan de Groenstraat in Linne.

In 2021 is SuperVastgoed in tien van de twaalf Nederlandse provincies actief geweest. Verder hebben de beleggings- en huurtransacties begeleid door SuperVastgoed betrekking op twaalf verschillende landelijk opererende supermarktformules.

Overige werkzaamheden
Naast beleggingstransacties heeft SuperVastgoed ondersteunende activiteiten uitgevoerd voor beleggers en ontwikkelaars op strategisch vlak met betrekking tot hun supermarktlocaties. Ook zijn elf 303-huurprijsprocedures succesvol afgerond, verspreid door heel Nederland. Daarnaast heeft SuperVastgoed marktanalyses gemaakt van marktgebieden van supermarkten en winkelcentra.

SuperDistributie
Tot slot is afgelopen jaar SuperDistributie opgericht met als doel flitsbezorgers te helpen bij hun vastgoedvraagstukken en bij de acquisitie van nieuwe warehouses. Superdistributie heeft on-demand bezorgdienst Gorillas als exclusieve partner ondersteund bij de acquisitie van diverse locaties in de Benelux.