Neem contact op

11 feb 2022

SuperVastgoed begeleidt Synchroon bij verhuur en verkoop centrumplan Zevenbergen

Synchroon heeft aan de Markt te Zevenbergen een nieuwe centrumontwikkeling gerealiseerd met een totale omvang van circa 3.000 m², bestaande uit winkel- en horecaruimte met o.a. een Dirk supermarkt, Kruidvat, lokale bakker, boekhandel en Domino’s Pizza.

De retail- en horecapartijen zijn momenteel druk bezig met de afbouw van de units en zullen eind van deze maand de deuren openen voor publiek. De bovengelegen 21 koopappartementen zijn alle verkocht. Voor het winkelend publiek en nieuwe bewoners is een parkeergarage gebouwd met circa 130 parkeerplaatsen.

SuperVastgoed heeft namens Synchroon de huuronderhandelingen gevoerd met Dirk en Kruidvat en vervolgens de winkel- en horeca-units en parkeergarage verkocht aan Hans Geveling Vastgoed B.V.