Neem contact op

28 apr 2022

SuperVastgoed begeleidt Garbe Institutional Capital bij de verkoop van portefeuille met vijf supermarkten

SuperVastgoed makelaardij B.V. heeft Garbe Institutional Capital begeleid bij de verkoop van zes diverse objecten, genaamd de ‘Ceres Portefeuille’. De portefeuille bestaat uit zes objecten met hierin vijf supermarkten en in totaal 31 winkelunits en 15 parkeerplaatsen, welke in totaal circa 16.000 m² BVO beslaan. De zes objecten zijn gelegen in diverse plaatsen in Nederland en zijn verkocht aan Blauwdruk Investeringen B.V. Vijf van de objecten zijn verkregen middels een sharedeal en één object is verkregen als een asset deal.

De portefeuille bestaat uit een wijkwinkelcentrum gelegen aan het Geert Groteplein in Alkmaar met o.a. een Albert Heijn, Primera en een Kruidvat, in Goes-centrum een Albert Heijn en Gall & Gall, in Rotterdam aan de Peppelweg een Albert Heijn, in Rotterdam winkelcentrum Stadhoudersplein met hierin o.a. een Plus, drogisterij en Zeeman, het wijkwinkelcentrum in Veghel, waar een recent verbouwde Lidl en een Action zijn gevestigd en tot slot een Kruidvat gelegen in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam.

Bastiaan Leijen (Blauwdruk Investeringen B.V.):
“Wij zijn erg blij met de aankoop van dit mooie vastgoed en de leuke samenwerking met alle betrokken partijen.”

Garbe Institutional Capital werd tijdens de verkoop geadviseerd door BarentsKrans (juridisch en notarieel) en SuperVastgoed makelaardij B.V. (commercieel). Koper Blauwdruk werd geadviseerd door Rechstaete (fiscaal), HMK notarissen (notarieel), Fort Advocaten (juridisch), Bond Advocaten (juridisch), NautaDutilh (advocaat financier) en Cushman & Wakefield (commercieel).

Naast deze transactie heeft SuperVastgoed makelaardij tevens een particuliere belegger bijgestaan met de verkoop van de Jumbo gelegen aan de Kerkwerve te Etten-Leur, welke door Blauwdruk Investeringen B.V. aan het door hen opgerichte investeringsvehikel ‘Blauwdruk Ceres Supermarkt Vastgoed’ is toegevoegd. Deze transactie is ook verkregen als een sharedeal.