Neem contact op

27 jan 2023

SuperVastgoed begeleidt Heeneman & Partners bij de verkoop van Albert Heijn en Gamestate op de Johan Cruijff Boulevard

SuperVastgoed makelaardij B.V. heeft Heeneman & Partners begeleid bij de verkoop van twee objecten uit het Amsterdam ArenA Poort Winkelvastgoedfonds aan internationale belegger Sofidy. De twee objecten betreffen de in juli 2022 nieuw geopende Albert Heijn en naastgelegen Gamestate, welke in totaal circa 2.750m² BVO beslaan.

Eerder heeft SuperVastgoed de huurovereenkomst met Albert Heijn afgesloten, waardoor de waarde van de belegging is bestendigd.

Heeneman & Partners werd tijdens de verkoop geadviseerd door Lexence (juridisch) en SuperVastgoed makelaardij B.V. (commercieel). Koper Sofidy werd geadviseerd door Kennedy van der Laan (juridisch), Sweco (technisch), Brickstone en SPRMRKT Vastgoed (commercieel).